Ελένη Φαλίδα,

Διευθύντρια Κ.Ξ.Γ ΠΡΟΤΥΠΟ

Η Ελένη Φαλίδα ίδρυσε ένα κέντρο ξένων γλωσσών το 1988 με όραμα να εμφυσήσει την αγάπη της για τα Γαλλικά στους μαθητές που μένουν στην Ηλιούπολη.

Είναι καθηγήτρια γαλλικών και όχι μόνο! Ως ένθερμη υποστηρίκτρια της δια βίου μάθησης, έχει δεύτερο πτυχίο (στον Ελληνικό Πολιτισμό) και μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένη NLP Practitioner και παρακολουθεί πολύ συχνά σεμινάρια της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα σχετικά με την ποιοτικότερη διδασκαλία των Γαλλικών ως ξένης γλώσσας. Παρ' όλες τις γνώσεις της δεν σταματάει να παρακολουθεί σεμινάρια διδακτικής και ψυχολογίας με αμείωτο ενδιαφέρον και να είναι ανοιχτή σε νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Με όλα αυτά, από το 2014 κάνει και η ίδια σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς σε θέματα όπως "Διαχείριση του χρόνου στην τάξη", "Αποδοτική διδασκαλία" και "Δημιουργώντας συνθήκες επιτυχίας στους μαθητές μας". Επίσης, γράφει άρθρα εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Σαν άνθρωπος στοχεύει πάντα στην επιτυχία τόσο την προσωπική όσο και των άλλων. " Όταν κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις όσο καλύτερα μπορείς! " υποστηρίζει και με αγάπη ωθεί τα παιδιά της να μαθαίνουν ξένες γλώσσες και να ζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, το θέατρο και ο κινηματογράφος. Έτσι, μέσα στο μάθημά της δε χάνει ευκαιρία να διδάσκει τον πολιτισμό, τη γεωγραφία, την κουλτούρα και την ιστορία της Γαλλίας. Προσφέρει ένα μάθημα με αυτόν τον τρόπο, που όχι μόνο διδάσκει γαλλικά, αλλά είναι ένα ταξίδι γνώσεων και μια υπέροχη εμπειρία για τους μαθητές της. 

Όλοι λέμε ότι η Ελένη Φαλίδα, έχει καρδιά μικρού παιδιού, πολλή αγάπη για τους άλλους, ενθουσιασμό για νέες γνώσεις και μία ζεστή αγκαλιά για όλους της τους μαθητές! 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?