Άντζη Κοκολάκη

Υπεύθυνη τμήματος Αγγλικών 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη την οποία και αγαπάει πολύ! Από πολύ μικρή είχε όνειρο να γίνει δασκάλα και μεγαλώνοντας αποφάσισε ότι ήθελε πάρα πολύ να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν σωστά Αγγλικά με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό! Έτσι, παλιά μαθήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών ΠΡΟΤΥΠΟ αλλά και απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Ε.Κ.ΠΑ, ξεκίνησε το 2009 να διδάσκει στο σχολείο μας.

Καθώς θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και να προσφέρει στους αγαπημένους της μαθητές ό,τι καλύτερο, παρακολούθησε επιμορφώσεις σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες, τα χαρισματικά παιδιά και τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Παρολ' αυτά, παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και μαθαίνει καινούριες τεχνικές για να κάνει τη διδασκαλία των Αγγλικών όλο και καλύτερη. Επίσης, τόσο εκείνη όσο και οι μαθητές της λατρεύουν να χρησιμοποιεί NLP (Νευρογλωσσικό προγραμματισμό) και Whole Brain Teaching στο μάθημά της. Η τεχνολογία είναι κάτι που τη συναρπάζει και δεν χάνει ευκαιρία την αξιοποιεί μέσα στην τάξη. 

Αν και αισθάνεται πάρα πολύ τυχερή που κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, της αρέσουν επίσης τα ταξίδια, ο χορός και το θέατρο. Γνωρίζει ήδη Γαλλικά και Ισπανικά και σκοπεύει να συνεχίσει την εκμάθηση ξένων γλωσσών ώστε να βρίσκεται πάντα στη θέση των μαθητών της και να θυμάται να κάνει ένα ενδιαφέρον, ευχάριστο και αποδοτικό μάθημα. 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?