Μέσα σε ολιγομελή τμήματα δίνονται ευκαιρίες στους μαθητές μας να βελτιώνονται συνεχώς.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Nursery (για παιδιά 4 - 6) 

Σε αυτά τα τμήματα στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τη ξένη γλώσσα. Ενθαρρύνουμε την πρώτη επαφή με τα Αγγλικά με έμφαση στον προφορικό λόγο μέσα από παραμύθια, τραγούδια, παιχνίδι, θέατρο, μουσικοκινητικές ασκήσεις, ζωγραφική, κατασκευές. Χρησιμοποιούμε διαδραστικό τετράδιο. 

Pre- junior (για παιδιά 5 - 8) 

Με πολλή αγάπη διδάσκουμε στα παιδιά την αλφαβήτα, κάποιες βασικές εκφράσεις της Αγγλικής γλώσσας, τα χρώματα και τα νούμερα. Το μάθημα και σε αυτά τα τμήματα βασίζεται σε τραγούδια, παραμύθια, ζωγραφική, κατασκευές, θεατρικούς διαλόγους και μουσικοκινητικές ασκήσεις και μέσα από παιχνίδια. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα βιβλία για παιδιά αυτής της ηλικίας και διαδραστικό τετράδιο.  

Junior (για παιδιά 6 - 10) 

Οι μαθητές αυτών των τμημάτων έρχονται σε επαφή τόσο με τον προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο.  Μαθαίνουν να διαβάζουν και να γράφουν με άνεση στα Αγγλικά. Στο μάθημα πολύ συχνά παίζουμε, τραγουδάμε, διαβάζουμε ιστορίες και παραμύθια, βλέπουμε βίντεο και ζωγραφίζουμε. Το μάθημα βασίζεται στο διαδραστικό πίνακα, τα τάμπλετς και τη δημιουργικότητά μας. Χρησιμοποιούμε προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία και διαδραστικό τετράδιο.  

Senior (για παιδιά 8 - 13) 

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μας συνήθως είναι σε θέση να κατανοήσουν και να διατηρήσουν συζητήσεις στα Αγγλικά, χρησιμοποιώντας πλούσιο λεξιλόγιο και σωστές γραμματικές δομές. Με αγάπη και υπομονή χτίζουμε μαζί γερές βάσεις για την μετέπειτα ξενόγλωσση πορεία τους καθώς και τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Το μάθημα γίνεται με διαδραστικό πίνακα, tablets, προβολές βίντεο, τραγούδια, βιωματικές ασκήσεις και άλλα. Χρησιμοποιούμε βιβλία που δίνουν ερεθίσματα στα παιδιά όχι μόνο σχετικά με την αγγλική γλώσσα, αλλά που τους κινούν το ενδιαφέρον για τομείς σε σχετικούς με όλη τους τη ζωή. 

Exam Preparation (για παιδιά 12 - 18) 

Με την ολοκλήρωση αυτών των τάξεων οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων της Αγγλικής γλώσσας (Cambridge, Michigan, ESB). Στόχος μας δεν είναι μόνο η σωστή γνώση και χρήση της γλώσσας, αλλά και ο εμπλουτισμός της και η συνεχής βελτίωσή της. Στο μάθημα πολύ συχνά χρησιμοποιούμε διαδραστικό πίνακα, tablets, προβολές βίντεο, τραγούδια, βιωματικές ασκήσεις αλλά και τα κινητά μας. Χρησιμοποιούμε επιλεγμένα βιβλία με στόχο να κινητοποιήσουμε και να προετοιμάσουμε άριστα τους μαθητές μας, ώστε να διακριθούν στις επικείμενες εξετάσεις. 

Φοιτητές & Ενήλικες 

Τα τμήματα αυτά λειτουργούν με βάση την κάλυψη των αναγκών του κάθε σπουδαστή που μας επιλέγει. Καλύπτουμε από την απλή επαφή με τη γλώσσα, τη στήριξη σε ξενόγλωσσα τμήματα του πανεπιστημίου, τεχνικούς όρους για επαγγελματίες, μέχρι και προετοιμασία για εξειδικευμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Γρήγορα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα. 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?