Τα Γαλλικά είναι μια ευκαιρία για όλους!

 

Η Γαλλική γλώσσα ομιλείται από περισσότερους από  220 εκατομμύρια ανθρώπους  στον κόσμο. Ταυτόχρονα , είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες, σε 5 ηπείρους, η δεύτερη γλώσσα σε διδασκαλία στον κόσμο και η τρίτη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Wikipedia.

 

Μαζί με τα Αγγλικά και τα Γερμανικά, αποτελούν τις επίσημες γλώσσες εργασίας της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης και στις  3 έδρες της : Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Στρασβούργο.

 

Τα Γαλλικά είναι παράλληλα, μία από τις έξι γλώσσες εργασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις δύο γλώσσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και μία από τις επίσημες γλώσσες της Αφρικανικής Ένωσης.

 

Ο αριθμός όσων μαθαίνουν Γαλλικά αυξήθηκε κατά 2% ετησίως από το 2007 έως το 2010, παρά την πτώση που σημειώθηκε στην Ευρώπη.

 

Οι μαθητές μας ξεκινούν την 2η γλώσσα στην 4η ή 5η Δημοτικού,  και μετά τον πρώτο χρόνο μαθημάτων μπορούν να συμμετέχουν επιτυχώς στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.  

Χάρη στο προσεκτικά μελετημένο πρόγραμμά μας, ολοκληρώνουν τον πρώτο κύκλο σπουδών τους στην 3η Γυμνασίου φτάνοντας επιτυχώς στο επίπεδο Β2.

 

Για τους ενήλικες σπουδαστές μας, υπάρχουν εξειδικεύμενα προγράμματα τα οποία καθορίζονται από τους στόχους και τις ανάγκες τους.

Παρέχονται μαθήματα σε επαγγελματίες με έμφαση στην συγκεκριμένη ορολογία του κάθε επαγγέλματος 

 

Επίσης, γίνεται προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γαλλικών στις Πανελλήνιες και παρέχεται συστηματική βοήθεια σε φοιτητές της Γαλλικής φιλολογίας. 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?