Από τα θρανία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΠΡΟΤΥΠΟ-ΕΛΕΝΗ ΦΑΛΙΔΑ» έχουν περάσει εκατοντάδες μαθητές, καθώς βρίσκεται στην Ηλιούπολη από το 1988

Η Ελένη Φαλίδα, καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας, με Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση(Med), έχει δημιουργήσει ένα κέντρο ξένων γλωσσών που ειδικεύεται αποκλειστικά στην άριστη εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών και Ισπανικών.

Το τμήμα Αγγλικών το διευθύνει η Άντζη Κοκολάκη,απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Ε.Κ.ΠΑ, με ειδικές σπουδές στις μαθησιακές δυσκολίες, τα χαρισματικά παιδιά, και τη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Επίσης, είναι εκπαιδευμένη στο Whole Braub Teaching, στο NLP στην εκπαίδευση αλλά και είναι ενήμερη για τη χρήση της τεχνολογίας στη ξενόγλωσση τάξη.

Τα μυστικά της επιτυχίας της όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιοτική και εξατομικευμένη διδασκαλία, τα καινοτόμα προγράμματα,η άριστη κατάρτιση των καθηγητών, οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και όλα αυτά φυσικά σε προσιτά δίδακτρα.

Σύμφωνα με την Ελένη Φαλίδα η διδασκαλία των μαθητών βασίζεται στη βιωματική εκπαίδευση η οποία πραγματοποιείται μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Ο μαθητής δεν παρακολουθεί απλά μάθημα αλλά αποκτά έναν ενεργό ρόλο κατά τα διάρκειά του. Αυτό έχει ως στόχο τη δημιουργία όχι μόνο καλών μαθητών αλλά κυρίως ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Στο «Πρότυπο-Ελένη Φαλίδα» κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο οι καθηγητές βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών για να τα βοηθήσουν και να τα ενθαρρύνουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Συχνά μάλιστα, διοργανώνονται εκπαιδευτικά events, θεατρικές παραστάσεις και δραστηριότητες που στόχο έχουν να εξάρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μαθητών.

Το κέντρο ξένων γλωσσών «Πρότυπο-Ελένη Φαλίδα»  κάθε χρονιά εγγυάται επιτυχία. Μια επιτυχία όμως που δεν θα ανταποκρίνεται μόνο στην απόκτηση ενός αναγνωρισμένου πτυχίου γλωσσομάθειας αλλά στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς στη σελίδα μας στο Facebook:

 https://www.facebook.com/protypo2012/

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?